REZERWACJA ONLINE
Przyjazd
 Wyjazd

Sylwester w Restauracji Weranda

MENU KOLACJI SYLWESTROWEJ

Aperitif
Kir Royal

Amouse Bouche
Parfait z Foie Gras, konfitura z jarzębiny, mech pietruszkowy,
pieczywo pszenne na zakwasie żytnim z werandowego pieca,
nasza brioche na palonym maśle

Przystawka
Troć wędrowna gotowana w wosku pszczelim,
owoc pigwowca w zalewie, orzeszki piniowe

Zupa
Consommé z cebuli, wino Chablis, glazurowane udko przepiórcze, cebula perłowa

Intermezzo
Granita z ginu z ogórkiem i miętą

Danie Główne I
Ośmiornica w sosie bouillabaisse ze skorupiaków,
ziemniak z ognia, francuski sos majonezowy gribiche

Danie Główne II
Polędwica wołowa Wellington w cieście francuskiem,
demi glace, brukselka w dwóch odsłonach

Deser
Tort Opera

Petits Fours
Makaronik z ganache pralinowym, czekolada z topinamburu

Po Północy
Rozgrzewający rubinowy barszcz i wytrawne przekąski

 NA ŻYCZENIE MENU W WERSJI WEGETARIAŃSKIEJ

Bilet na Sylwestra w sklepie internetowym:

Rezerwacje i informacje:
tel.: 52 5 600 600
mail: weranda@hotelbohema.pl